dimarts, 23 de novembre del 2010

Final fatídic

Pineda 3 - CF Calella 1: Els calellencs van perdre un partit que a falta de 12 minuts pel final guanyaven 0 – 1.

De nou, els últims minuts del partit van sentenciar els de Navas. L'encontre anava prou bé. Un derbi ben jugat i amb un gol del davanter del Calella Odin feia que els nostres controlessin el marcador.

Tot semblava que els 3 punts vindrien a Calella, però de nou uns últims minuts mal jugats van donar una increïble victòria al Pineda.

D'aquesta manera, segueix la irregularitat en els resultats i es complica el fet de poder avançar posicions a la taula classificatòria.

Ara mateix els nostres ocupen la desena posició amb 15 punts. El proper del rival serà el Sistrells, que ocupa la tercera plaça per la cua amb 10 punts.