dimarts, 22 de juny del 2010

Campions de Catalunya

Els atletes Aleix Pi i Samuel Carnicero s'han proclamat campions de Catalunya. Pi va guanyar l'or en el cadet disputat a Vic a la prova de perxa, amb 3,90 m, prova en la que malauradament va haver d'abandonar la competició quan estava a punt d'afrontar els 4 metres per culpa d'un accident amb la caiguda d'un dels artefactes de martell.

La cosa podia haver estat pitjor i Aleix Pi es recupera favorablement d'aquesta forta contusió al quàdriceps. Els fisioterapeutes ja estan treballant per a recuperar-lo per al Campionat d'Espanya d'aquest proper cap de setmana a Pamplona.

L'altre campió va ser l'atleta becat al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, Samuel Carnicero, va imposar-se en els 400 tanques promesa amb una marca de 53"73, disputats al Serrahima, a Barcelona.

En júniors, Mònica Santos va fregar la medalla de bronze, que se li va escapar per només 2 centèssimes (12"65).