dimarts, 4 de maig del 2010

La maneta

Canet 2- CF.Calella 5: Els nostres van haver de prémer l’accelerador durant la segona part per poder guanyar el derbi. Un derbi marcat pel hat trick del jugador calellenc Nitu.

El partit va començar prou bé per als nostres ja que al minut 18 ja guanyaven per 0 a 2 gràcies a dos gols de Nitu. A partir d’aquí els calellencs es van relaxar i en el minut 35, de falta directa, el Canet va reduir distancies al marcador; distància que va quedar reduïda a no res al minut 45, quan el Canet va marcar en claríssim fora de joc.

A la represa els nostres van sortir al camp amb ganes de resoldre aviat el partit. Fruit d’ aquesta intensitat, al minut 52 Marc Isach de penal posa un altre cop per davant als calellencs.

A partir d’ aquí domini absolut dels de la nostra ciutat: dos pals del Calella i dos gols més: un altre d’ Isach al minut 57 i un de Nitu al 75 que així assolia un hat trick.