dimarts, 13 d’abril del 2010

Important victòria

CB Calella 67- CB Cabrera 51:Els de Sergi Aznar fan un gran primer quart (31 a 9) i guanyen un partit important per intentar encarar la recta final de lliga amb opcions d'eludir la fase de descens.

Els calellencs van sortir a la pista molt concentrats i conscients de la importància de la victòria. Els d’Aznar van començar molt forts en defensa i encertadíssims en el llançament, la qual cosa els va permetre agafar un bon avantatge en el marcador -31 a 9 al final dels primers 10 minuts-.

Al segon període, els calellencs tot i controlar el partit van baixar el ritme (38 a 26 a la mitja part).

La segona meitat va ser de control calellenc, aguantant la primera embranzida dels visitants i tornant a agafar avantatge per acabar guanyant de 16 punts, 67 a 51.

Cal destacar l’aportació dels veterans Carles Coll i Albert Poch que va permetre fer rotacions en la posició de pivot.

El proper partit del nostres serà diumenge a les 7 de la tarda a la pista del Vilassar.