dimarts, 23 de febrer del 2010

Important victòria

Calella 1 – Masnou Atlètic 0: L’equip que entrena Antonio Navas s’emporta la victòria i els tres punts en un partit en què els calellencs van jugar amb molt d’ofici. El triomf hagués pogut ser més ampli si el porter del Masnou no hagués aturat el penal xutat per Villa a la segona part.

El Calella sabia que no es podia permetre cap altra ensopegada, i menys a casa, per no veure perillar la permanència. El problema és que el Masnou Atlètic va sortir diumenge al camp de la Muntanyeta amb el mateix objectiu. Primera mitja part molt disputada que va acabar amb un empat a 0.

A la represa, el Calella va continuar apretant, tocant bé la pilota, i arribant a porteria. No va ser fins al minut 12 de la segona quan, d’una jugada de contraatac, el calellenc Víctor va marcar el primer gol gràcies a un molt bon xut des de fora de l’àrea que va deixar sense opcions al porter del Masnou.

Vuit minuts més tard, Villa va fallar el penal que li hagués suposat ampliar el seu avantatge.

Amb aquesta victòria, el Club de Futbol Calella escala dues posicions a la classificació de segona regional. Aquesta setmana, l’entrenador haurà de preparar l’equip per la visita al camp del Bufalà, un rival directe. Després d’aquest partit, els calellencs descansaran perquè el seu rival a la 22a jornada de lliga, el Pineda, s’ha retirat de la competició, només unes setmanes després de confirmar-se la detenció del seu extresorer per uns pressumptes abusos sexuals a menors.