dijous, 30 d’abril del 2009

S'obre l'Open

Entre demà divendres i aquest dissabte dia 2 de maig es celebrarà a Calella el primer Open de petanca Alt Maresme. És el primer cop que s'organitza a la ciutat un esdeveniment d'aquestes característiques i vindran a la ciutat unes 100 parelles de jugadors d'arreu de Catalunya.

Cedir l'espai del Passeig Manel Puigvert a l'organització és una mostra de la voluntat de l'Ajuntament de Calella de desestacionalitzar la temporada turística i atreure turisme familiar.



L'open Alt Maresme de petanca està organitzat per l'empresa OH Events i està impulsat per Sant Pol i Calella. Serà la primera edició a la nostra ciutat i hi participaran prop de 200 jugadors de tot el país. Es dividiran en 3 competicions; general, consolidació i repesca, i tots ells aspiren a premis de fins a 4500 euros. El gerent d'OH Events, Juli Tardío, ha comentat que l'Open de petanca respon a la voluntat del govern calellenc de ser la seu d'esdeveniments que incentivin l'arribada de turisme "no només a l'estiu i, a més, atreguin a un públic familiar".

Aquesta nit es presentarà oficialment l'Open Alt Maresme de Petanca a l'Hotel Vila de Calella i es donaran a conèixer tots els detalls d'aquesta competició, on els participants han de fer rodar unes boles fins a situar-les al més a prop possible del bolig.

L'Open Alt Maresme trencarà el tòpic que la petanca sigui un esport només per a jubilats, ja que les competicions d'aquest esport inclouen categories de totes les edats; infants, adults i sèniors. A la nostra ciutat la majoria de jugadors que participaran a l'obert tenen entre 30 i 50 anys.