dilluns, 6 d’abril del 2009

El Suris Calella a l' Ettu Cup!!!

El Suris Calella jugarà, la temporada vinent, competició europea. Les calellenques van vèncer en l’últim i decisiu partit de la Superdivisió Femenina de Tennis Taula; una victòria que els ha donat una de les places per a disputar l’Ettu Cup.

El Suris va haver de suar de valent per sumar la darrera victòria de la temporada davant el Collosa Valladolid; un triomf que la jugadora Jèssica Hernández atribueix, en gran part, a la seva companya Svetlana Maiorova.

L'encontre es va jugar a les instal.lacions de la Fàbrica Llobet-Guri i es va decidir en el setè partit per un resultat de 4 a 3, i després que les calellenques cedissin en els dobles, un dels seus punts forts.

Especialment decisives van ser les victòries de la jugadora calellenca Svetlana Maiorova davant la xinesa Yongli Jiao, per 3 a 2; i sobretot en el partit que la va enfrontar a la grega del Valladolid, Ekaterina Ntoulaki.

La victòria farà que el primer equip calellenc del Club Tennis Taula Calella torni a la competició europea, complint així un dels objectius de la temporada.

La lliga de Superdivisió femenina ha acabat per al Suris Calella. Les calellenques estan de vacances, que aquest any seran més curtes perquè la competició europea comença abans que la lliga regular. Encara no se sap qui serà el rival del Suris ni tampoc si Calella podrà tornar a acollir un dels partits, tal i com ho va fer fa tres anys.

El Suris Calella afrontarà la propera temporada, amb competició estatal i europea, amb el mateix bloc d’aquests últims anys: amb Jèssica Hernandez, Svetlana Maiorova i Dong Qia; un cop s’ha confirmat la continuïtat de les tres jugadores.



A tot això, aquests dies s’està disputant a Pontevedra el Campionat d’Espanya Infantil i Juvenil, amb presència del Club Tennis Taula Calella.